Turism, Sport și Agrement

0

Propunerile echipei PNL Săcele și ale candidatului Ciprian Sterpu pe zona de turism, sport și agrement

Construirea unui patinoar acoperit la Săcele cu o capacitate de 700-1000 de locuri unde se pot practica sporturi precum hochei, patinaj artistic, patinaj viteză, dar și patinaj de agrement – cu fonduri de CNI – Compania Naţională pentru Investiţii.

Realizarea unei piste de atletism în aer liber la standard moderne

Susținere pentru AS FC Precizia Săcele în vederea promovării și a menținerii echipei de fotbal în Liga a III-a.

Susținere pentru AS Rugby Club Săcele în vederea continuării perfomanței în rugby.

Reintroducerea în circuitul de agrement a pârtiei de pe ‘’Fașie’’ Valea Larga, concomitent cu refacerea trambulinelor.

Dezvoltarea turismului arheologic prin punerea în valoare a sit-ului de pe dealul Bolnoc – etapa I – descărcare arheologică.

Realizarea proiectului Carcada Tamina: drum acces, pod, belvedere si integrarea acestuia în zona silvo-turistică Piatra Mare (Canion 7 Scări, Tiroliana 7 Scări).

Reabilitarea completă a traseelor turistice şi urmărirea refacerii tuturor Cabanelor turistice ce existau odinioară în Săcele.

Montarea de dispozitive pentru mișcare în aer liber pentru amatori: biciclete fitness, aparate de aerobic, etc – In fiecare cartier din oras

Montarea de dispozitive pentru fitness și dezvoltarea musculaturii: bară de forță, paralele, scară verticală și orizontală, etc – In fiecare cartier din oraș

Amenajarea ca Pădure-Parc de agrement a întregii zone păduroase limitrofe oraşului de la Valea Largă, Poiana Angelescu până la Valea Baciului-Bolnoc.

Înfiinţarea unei reţele de parcuri, grădini şi locuri de joacă astfel încât orice locuitor şi familie cu copii să beneficieze de o asemenea facilitate la maxim 800-1000 m de casă.

Susținerea sportului de masă prin organizarea de competiții locale periodice: cross-uri, mountain bike, alergare, orientare sportivă, etc

Susţinerea masivă a sportului pentru copii şi juniori, în şcoli şi în afara lor, pentru a contracara viaţa sedentară a acestora.

Înfiinţarea unui ştrand public.

Înfiinţarea unui saline de suprafață.

Demersuri şi sprijin logistic şi financiar pentru demararea proiectului ,,Muzeu în aer liber a tradiţiilor mocăneşti Săcelene”

Organizarea de festivaluri naţionale şi internaţionale.

Share.

About Author

Leave A Reply