Propuneri ce au ca scop susținerea tuturor cultelor din Săcele

0

Programul electoral al candidatului PNL pentru Primaria Săcele, Ciprian Sterpu conține și o serie de propuneri ce au ca scop susținerea tuturor cultelor din municipiu.

Astfel, acesta dorește ca fondurile nerambursabile acordate proiectelor de reabilitare și restaurare a bisericilor să crească în mandatul 2020-2024.

Deasemenea, Ciprian Sterpu este un susținator al unui proiect mai vechi pe zona cultelor ce încă nu a devenit realitate. Este vorba de ctitorirea în zona Doftana a unei mănăstiri ortodoxe pe stil nou.

Iată toate inițiativele candidatului liberal pentru zona cultelor:

Mărirea sumelor ce sunt acordate anual din bugetul local pentru biserici. Aceste sume sunt folosite pentru proiectele de modernizare, reparare sau restaurare a lacaselor de cult.

Reprezentare și susținere echitabilă față de toate cultele prezente în mod oficial în municipiul Săcele

Înființarea Cimitirului Municipal și administrarea lui de către autoritatea locală în deplin respect și corectă reprezentare a tuturor cultelor.

Susținere pentru ctitorirea unei mănăstiri ortodoxe în zona Brădet – Doftana

Identificarea și atragerea de fonduri nerambursabile pentru restaurarea troițelor de pe raza municipiului Săcele

Susținere pentru activitățile extra-religioase ce au loc în sau cu organizare legată de biserică: școala de duminică, ateliere de pictură icoane pe sticla, albume foto, etc

Mai multe informații despre Proiectul pentru Săcele al candidatului PNL pentru demnitatea de Primar al Municipiului Săcele puteți obține accesând www.cipriansterpu.ro 

*Material promovare online comandat de PNL filiala Brasov, cod unic de identificare AEP: 21200012

Share.

About Author

Leave A Reply