25 de milioane de euro de la Compania Apa Brașov pentru Săcele!

0

Bani mulți, ce trebuie să se regăsească în lucrări de calitate, nu în buzunarele fără fund ale celor ce ne conduc vremelnic la Săcele.

Veste bună pentru săcelenii sătui de străzile pietruite, o bătaie de joc la infinit a conducerii pesediste.

Operatorul Regional Compania Apa Brașov, în calitate de operator/investitor, a întocmit programul de măsuri privind infrastructura de apă uzată și apă potabilă din Municipiul Săcele.

Operatorul Regional Compania Apa Brașov s-a angajat la întocmirea documentațiilor tehnice și execuția lucrărilor de reabilitare și extindere rețele de alimentare cu apă și canalizare în tot restul Municipiului Săcele, însumând 56,88 km de rețele de apă și 60,29 km de rețele de canalizare.

La acestă dată studiul de fezabilitate este finalizat și depus spre avizare la Autoritatea de Implementare, pentru finanțare din Fonduri Europene prin rogramul Operaționalde Infrastructură Mare (POIM), iar proiectul tehnic se află în faza de avizare la autoritatea de mediu.

Investițiile pentru Municipiului Săcele se ridică la valoarea de 25.611.000 euro, fără TVA, iar perioada estimată pentru implementarea proiectului este 2021 – 2027.

Share.

About Author

Leave A Reply