5 lucruri: Ce NU am de gând să fac NICIODATĂ dacă sunt ales primar la Săcele!

2

NU am de gând să mă răzbun pe nimeni

Administraţia înseamnă să construieşti pentru viitor, nu să priveşti răzbunător spre trecut. NU voi fi un primar care să poarte războaie cu trecutul. Vreau să rezolvăm problemele prezentului şi să anticipăm provocările viitorului.

NU se vor face angajări pe pile

Sistemul PCR – Pile Cunoştinte Relaţii nu are ce căuta în administraţia săceleană. Din momentul în care voi fi ales primar, concursurile de ocupare a eventualelor joburi disponibile vor fi organizate corect. Avem nevoie la Săcele de cele mai pregătite persoane din punct de vedere profesional.

Dacă până acum NU aceasta a fost modalitatea de angajare, să le fie ruşine celor ce au construit şi susţinut acest sistem corupt al PCR-ului

NU vom da oameni afară din administraţie pentru simpatiile lor politice

Toţi oamenii vor avea ocazia să demonstreze ce pot din punct de vedere profesional. Nimeni nu va fi hărţuit profesional pentru convingerile sale politice, atâta timp cât acestea nu vor fi amestecate cu actul administrativ.

Nimeni NU va avea de suferit pentru că are voit sau nu, o altă orientare politică. Totuşi, locul politicii nu este în actul administrativ şi orice imixtiune de acest gen NU va fi tolerată.

NU voi tolera nicio forma de corupţie administrativă

În Primăria Săcele, cu Ciprian Sterpu primar, nu vor exista atenţii, pachete, plicuri, pungi sau orice alte forme de foloase necuvenite, menite să ”ungă sistemul” în vederea obţinerii de diverse avantaje administrative fie ele şi legale.

Dacă există angajaţi din Primăria Săcele care simt ca NU pot respecta o astfel de condiţie, îi rog la momentul alegerii mele ca primar să părăsească din proprie iniţiativă administraţia.

Fără supărare, dar NU vom putea lucra împreună.

NU le voi vorbi niciodată urât oamenilor din administraţie

Sunt un om care a fost învăţat să respecte, să dea buna ziua şi să vorbească frumos. Voi fi acelaşi om şi dacă voi ajunge primar. NU am de gând sa vorbesc nimanui urât, indiferent de raportul de subordonare profesională.

Dar anunţ public că NU voi tolera nimănui din aparatul administrativ să vorbească vreodată urât sau pe un ton nepotrivit cu săcelenii.

Share.

About Author

2 comentarii

  1. Pingback: Transportul în comun are soluție!

  2. Pingback: Cine este Ciprian Sterpu, candidatul PNL pentru Primăria Săcele?

Leave A Reply